МАРКЕТИНГ АГЕНЦИЯ

Expanding horizons. Building brands. 

Ние сме Publifico

Publifico е една от най-бързо развиващите се агенции за интегрирани маркетингови комуникации в България.

 Идеи

В свят на ускорена промяна, ние смятаме, че всеки бранд трябва да улавя своевременно новостите в бранша, не само адаптирайки се, но и доминирайки над конкуренцията. За нас е важно да създадем висок стандарт на творческо мислене, генерирайки креативни и новаторски идеи.

Професионализъм

Като професионалисти, които са работили по многобройни проекти от различно естество, знаем, че всеки бизнес има своята специфика. Навлизаме в същината и механизмите на действие, така че да успеем да приложим най-добрите и подходящи маркетингови техники.

Ефективност

Важна част от рекламата е нейното измерване. Заедно с Вас ще измерваме рутинно успеваемостта на нашите кампании, анализирайки и адаптирайки рекламната дейност, осигурявайки качество и ефективност на всяка една дейност. 

Услуги

    Брандинг & Стратегии

Вашият бранд е естеството на бизнеса Ви. Това са всички асоциации, с които клиентът Ви свързва, той е изражението на Вашата страст. Ние ще уловим, това, с което Вашият бизнес е уникален и изпъква на пазара, ще го изкараме на преден план, създавайки печеливши стратегии, при които, когато потребителят търси определен продукт или услуга, ще сети първо за Вас.


     Дизайн & Принт

Създаваме визуални концепции с цел изобразяване на идеи, които вдъхновяват, информират и привличат потребителите. Разработваме цялостно оформление и производствен дизайн за различни приложения като рекламни и промоционални материали, плакати, брошури, листовки, каталози, визитки, менюта. Можем да завършим цикъла от услуги, предоставяйки и висококачествен печат. Осигуряваме най-добрите печатници и дизайнери.


        Уебсайт & Блог

Уебсайтът е основната отправна точка за онлайн присъствие на бранда Ви. Ние не само можем да създадем уебсайт според нуждите Ви, но и ще поддържаме вече съществуващия Ви сайт, актуализирайки го с нужната информация. Освен да оформяме блогове, можем да Ви предложим и отразяване от влиятелни блогъри, с които работим, достигайки до още по-голяма аудитория и създавайки информираност за Вашия бранд.


    Фотография & Видео

Можем да осигурим професионална фотография за нуждите на Вашия бизнес, така че автентично да уловим спецификите на Вашата дейност. Заснетите кадри ще използваме във всички канали, през които промотираме бранда, от уеб сайта до социалните мрежи или в рекламните материали. Видеото пък е един чудесен начин да покажем на аудиторията Вашата работа в развитие и крайният продукт във всички негови аспекти.


            Организиране на събития

Нуждаете се от помощ с организацията на важно за Вас събитие? Можем да Ви предложим цялостни услуги за Вашето фирмено парти, рожден ден, тиймбилдинг, сватба, конференция или друг повод.


     Реклама

Можем да създадем стратегия за дигитален маркетинг с цел достигане до по-голяма аудитория, настройвайки и оптимизирайки изпълнението чрез предварителното извършване на анализ и създаване на прецизен профил на потенциалния клиент. Ще се погрижим за правилното таргетиране и изпълнението на дигиталната Ви реклама в Google, Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin и др.


         Социални мрежи

Социалните мрежи вече са неизменна част от каналите за комуникация. Всеки бранд трябва да има своето присъствие в поне една социална мрежа независимо от естеството на бизнеса, за да комуникира успешно със своите клиенти. Ние ще намерим подходящия микс от съдържание, така че да успеем по естествен и ефективен начин с минимални разходи да достигнем до потребителя. Ще придадем на бранда “човешки образ”, създавайки директна комуникация с клиента.


       Корпоративна социална отговорност

Корпоративната социална отговорност е инициатива на корпорацията за оценка и поемане на отговорност за нейното въздействиe върху околната среда и социалното благополучие. Подобни дейности включват социални благотворителни акции или пък, например, прилагане на екологично чисти технологии в бизнеса. Ние ще изберем най-подходящите за Вашия бизнес, така че компанията да запази своя положителен имидж в общественто простанство.


      E-mail & Промоции

Предлагаме изграждане на стратегия и управление на Вашите имейл маркетингови кампании, увеличавайки възможностите за приходи. Също така можем да Ви спестим труда и ние да създадем промоционални програми за стимулиране на продажбите. Съчетаваме структуриране и визуализация на промоционалните оферти, разработвайки концепции за отстъпки, мостри, подаръци, талони, ваучери и тн.


     Поддръжка платформи

Според естеството на различния бизнес, съществуват различни специализирани платформи за промотиране както при автомобилите Mobile.bg, за ресторантите Dineout.bg, за хотели и отдаване под наем Booking.com и Airbnb.com. Ние ще се погрижим за Вашето професионално издържано и актуализирано присъствие в тези платформи, предоставяйки още един прекрасен канал за привличане на нови клиенти.

Искате да започнем работа веднага?

Ценови Планове


Basic - 300 BGN / месец

  Регистриране и поддържане на до 3 социални мрежи: Facebook, Twitter и Instagram (или други по избор на клиента). Постове и дизайн до 3 пъти седмично.

  Изграждане, дизайн и отразяване на до 2 промоционални мейл кампании

  Създаване и поддръжка на до 1 рекламна кампания месечно в Google и социалните мрежи

  Поддръжка на Website


Pro - 500 BGN / месец

  Регистриране и поддържане на до 5 социални мрежи: Facebook, Twitter и Instagram (или други по избор на клиента). Постове и дизайн до 5 пъти седмично.

  Изграждане, дизайн и отразяване на до 3 промоционални мейл кампании

  Създаване и поддръжка на до 2  рекламни кампании месечно в Google и социалните мрежи

  Поддръжка на Website

Вижте и нашия Блог

Запознайте се с най-новите трендове и събития от света на маркетинга. 

Нашите проекти и клиенти 

53

Креативни идеи

28

Успешни проекти

1,023

Чаши кафе

1K

Усмивки

Контакт


E-mail: hello@publifico.com

Copyright 2017 © Publifico Limited
Company ID: 204709257